Ribcraft

Geeft u de voorkeur aan een robuuste, degelijke kwaliteitsboot met uitmuntende vaareigenschappen, ook onder extreme vaaromstandigheden, dan is de Ribcraft uw boot.

Het Europese productieproces en de daarbij behorende CE-norm staan garant voor jaren veilig vaarplezier. Niet voor niets is Ribcraft de meest gebruikte RIB onder de diverse reddingsbrigades langs de Nederlandse kust. Ook diverse politie- en brandweerkorpsen hebben gekozen voor Ribcraft. Daarnaast heeft Ribcraft ook speciale modellen volledig geoutilleerd voor de sportieve, recreatieve watersporter.

Het uitgangspunt van Ribcraft is de bouw van een sterke en stijve boot met veel vakmanschap en aandacht voor details. De rompen zijn voorzien van een systeem van langs- en dwarsspanten en hebben een diep V-profiel met een waterkering over de gehele lengte.

De tubes, opgebouwd uit een aantal separate luchtkamers, zijn gemaakt van oersterk hypalon. Ribcraft boten worden op bestelling gebouwd in lengtes van 4,2 tot 12 meter. Bij de uitrusting heeft u keuze uit diverse consoles, jockey seats en of banken, A-frame, verlichting, in-of outboard brandstoftank, diverse kleurstellingen en (buitenboord-) motoren van 25 tot 350 PK.

Voor de Ribcraft brochure klik hier
Voor de Ribcraft test klik hier