Ribcraft 6.4

Ribcraft 6.4
De Ribcraft 6.4 is een echte offshore Rib en is in staat de van de meest ruwe omstandigheden op zee aan te kunnen. De hoge steile boeg, diepe V-romp en de volledige lengte sprayrails geven een uitzonderlijke stabiliteit bij ruw weer met behoud van de boog in alle situaties.

Commercieel gebruik
De Ribcraft 6.4 is de ideale keuze voor het vervoeren van mensen en materieel op een veilige manier. Ribcraft 6.4 is geschikt voor het lesgeven op een RYA school tot aan een MCA goedgekeurd werkschip. Gebruikers zijn ondermeer Metropolitan Police Special Operations, QintetiQ, Portishead Lifeboat en talloze motorboot scholen, commerciële organisaties en duikscholen.

Interieur
Ribcraft 6,4 heeft een groot dek ruimte met ruimte voor vele toepassingen. Er is een scala aan configuraties beschikbaar, consoles, stoelen, voortstuwing en kracht opties, de boot kan dus worden aangepast aan de specifieke individuele behoeften, ongeacht de toepassing. De Ribcraft 6.4 is geschikt voor lange afstanden cruisen, onder-deck brandstoftanks maximaliseren de console ruimte en zorgen voor een lager zwaartepunt .

Codering
Alle Ribcraft modellen kunnen gemakkelijk worden gecodeerd voor commercieel gebruik. Standaard zijn ze MCA* type goedgekeurd en heeft de boot al het desbetreffende drijfvermogen, de juiste stabiliteit en goedgekeurde bouwnormen. De relevante veiligheidsvoorzieningen moeten aan boord zijn, de laatste bootinspectie wordt gedaan door een MCA inspecteur voordat een certificaat wordt afgegeven. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met Vesters watersport.