Ribcraft 4.8

Ribcraft 4.8
Ontworpen als een complete allrounder kan de Ribcraft 4.8 kan worden aangepast aan elke situatie. Het klassieke Ribcraft 4.8 ontwerp bevat de kwaliteiten van uitzonderlijke veiligheid, kracht, stabiliteit, snelheid en comfort. Haar hoge steile boeg en klassieke diepe V-romp biedt uitzonderlijke stabiliteit bij ruw weer.

De romp kenmerken en robuuste constructie zijn bij uitstek geschikt voor een haven patrouilleboot tot een zeilvereniging ondersteuning ook kan de boot wordt gebruikt voor ruw water reddingsoperaties. De Ribcraft 4.8 reeks wordt gebruikt voor vele verschillende toepassingen over de hele wereld op het gebied van water-sportcentra, duiken, zeilclubs, commercieel gebruik, veiligheid en redding.

Round Britain Challenge
Een boeiend en uitdagend evenement werd in 2001 voltooid. De ‘Four Metres Around Britain (RB4)’ was een poging om Groot-Brittannië te varen met boten onder de vijf meter in lengte. Drie Ribcraft 4.8 ’s in het evenement, Merrill Lynch, Rib International en Team Ribex hebben de uitdaging met succes afgerond in slechts 10 dagen!