Ribcraft 6.8

Ribcraft 6.8
De Ribcraft 6.8 is ontworpen als een commerciële slecht weer boot en heeft zich bewezen op dit gebied. Zelfs in ruwe omstandigheden op zee wereldwijd komt de Ribcraft 6.8 u met vertrouwen tegemoet. Met een lange steile pure richting van het voorschip en een royale 2.7 meter breedte zijn dit de echte werkpaarden van de zee. De Ribcraft 6.8 kan worden aangepast aan uw individuele specificaties voor militair, commerciëel of reddings gebruik. Het vaartuig is in staat om een breed scala van aandrijf opties te gebruiken zoals de buitenboordmotor, binnenboordmotor of waterjet.

Geëxporteerd over de hele wereld om een divers spectrum van actoren, zoals de Franse Reddingstations, olieterminals, Fast Rescue Craft op de Nijl en Zwitserse meren, de Ribcraft 6.8 is een echte stamboom Rigid Inflatable.

De Bouw
Ribcraft 6.8 heeft een cross-linked innerlijke matrix rompconstructie wat haar ongelooflijk sterk maakt.

De 6.8 is in staat lange afstand te cruisen, haar brandstoftanks bevinden zich onder het dek, wat meer ruimte geeft voor de console en verlaagt het zwaartepunt zodat de boot stabiel op het water ligt.

De buizen zijn verbonden aan de romp door middel van een langere buis flens die hem veel betere hechting tussen buis en de romp geeft dan conventionele flenzen. Het eindproduct is een immens sterke romp en buis die aan de MCA voldoet.