Waarom Ribcraft?

Ribcraft introductieIntroductie
Ribcraft is eind jaren tachtig opgericht en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd als bouwer van productie en naar wens gebouwde rubberboten met harde bodem (ribs). De Ribcraft fabriek is gevestigd in het plaatsje Yeovil in het Britse Somerset.

Ribcraft is een van de weinige Britse fabrikanten die de capaciteit heeft om een boot te ontwerpen en construeren in eigen huis. Hierdoor kunnen zij gedurende het gehele proces de kwaliteit beheersen. Het bedrijf stelt zware eisen aan veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van de constructie. Elk model ondergaat zware testen op zee voordat deze in productie wordt genomen.

Ribcraft voldoet graag aan de wensen van de verschillende gebruikers of het nu pleziervaarders in Griekenland zijn, bergingsbedrijven op de Noordzee of het leger. De boten kunnen worden voorzien van diverse motoren, zowel binnenboord of buitenboord, diesel of benzine.

Zie hier een korte video introductie van Ribcraft

Ribcraft ConceptHet Ribcraft concept
Ribcraft fabriceert botenmaten van 4.2 tot 18.0 meter, al deze boten kunnen worden gebruikt voor commercieel of recreatief gebruik. Elke Ribcraft is een uniek project, het is aan u hoe de uiteindelijke boot er uitziet, naar keuze van kleuren, uiterlijk en vermogen opties. Dit traject wordt gemakkelijker gemaakt door onze dealers, die
ervaren zijn in dit traject met Ribs. Wij helpen u de juiste boot naar uw wensen
te voldoen en u te helpen bij elke stap van de weg.

Ribcratf Ons designOns design
Ribcraft wordt geassocieerd met een toonaangevende ontwerper, de wijlen George Marvin C Eng. m.r.i.n.a. die had de reputatie van de meest ervaren ontwerper van Ribs in de industrie door middel van zijn werken in de dynamica. George ontwierp de meerderheid van onze modellen tijdens zijn tijd bij ons.

Ribcraft Waarom we anders zijn?Waarom we anders zijn?
Ribcraft begon met een model in ons assortiment, het bedrijf is gebouwd door het verdienen van een reputatie voor het bouwen van betrouwbare en goed geconstrueerde boten. Ribcraft is niet gevormd door een groot bedrijf of externe financiering. Je hebt te maken met mensen die een schat aan ervaring hebben bij het gebruik en de bouw van Ribs. Mark Gardiner die de eerste Rib bouwde heeft nog steeds de leiding over elke boot die wij bouwen. Wij bieden u praktische en gedegen advies bij de keuze van uw boot, u heeft niet te maken met de gebruikelijke verkoper die de verkoop van het eindproduct uit een brochure haalt.