Ribcraft 7.8

Ribcraft 7.8
Ribcraft 7.8 volgt de rest van de Ribcraf Range in het aanbieden van veilig en betrouwbaar varen. Ze is ontworpen als een commerciële slecht weer boot en heeft zich bewezen op dit gebied. Zelfs in ruwe omstandigheden op zee wereldwijd komt de Ribcraft 7.8 u met vertrouwen tegemoet. Met een hoge steile boeg en een royale 2.7 meter breedte is het een werkpaar voor op zee.

Prestaties
De Ribcraft 7.8 kan worden aangepast aan uw individuele specificaties miltaire, commerciële of redding gebruik. Het vaartuig is in staat om een breed scala aan aandrijfopties te nemen zoals de buitenboordmotor, binnenboordmotor of de jetmotor. Geëxporteerd over de hele wereld om een divers spectrum van exploitanten te dienen is de Ribcraft 7.8 een beproefde commerciële werkenemer.

Het interieur
De Ribcraft 7.8 heeft een groot dek en ruimt die geschikt is voor veel mensen of apparatuur, zijn besturingskabels lopen onder het dek en houden het dek vrij als werkruimte. Er is een scala aan accessoires die beschikbaar zijn van consoles en stoelen tot aandrijving en vermogen opties.

De bouw
De Ribcraft 7.8 heeft een cross-linked innerlijke matrix constructie waardoor hij ongelofelijk sterk is. De 7.8 is in staat om lange afstanden te cruisen, haar brandstoftanks bevinden zich onder het dek, wat meer ruimte geeft voor de console en verlaagt het zwaartepunt zodat de boot stabiel op het water ligt.