Ribcraft 10.5

Ribcraft 10.5
De Ribcraft 10.5 is een nieuwe toevoeging aan de vloot Ribcraft sinds 2006 en volgt het Ribcraft concept van integratie van kracht, kwaliteit en zeewaardigheid. Ze heeft een klassieke hoge steile boeg, bolle kromgetrokken diepe V-romp en een royale 3.5 meter breedte.

Ontwikkeld op basis van de zeer succesvolle Ribcraft 9.0 meter, is de Ribcraft 10.5 ontworpen om de bemanning, lading en passagiers te vervoeren over korte of lange afstanden, ongeacht de omstandigheden. De verhoogde balk, lengte waterlijn en interne ruimte stelt haar in staat om een grotere configuratie van de interne lay-outs en energievoorziening te hebben.

Of voortbewogen door buitenboord-of binnenboord motoren geeft ze een uitstekende prestatie, haar snelle reactievermogen maken haar een genot om aan het roer te staan in elke situatie op zee.

Aandrijfopties
Als complete botenbouwers, kan Ribcraft op maat uw boot aan hoge eisen laten voldoen, hieronder valt ook het selecteren van uw aandrijvinging. Onze meest voorkomende opstellingen zijn

– Dubbele buitenboord motoren
– Enkele of dubbele diesel binnenboordmotor
– Enkele diesel binnenboord jet-aandrijving

De Bouw
Ribcraft 10.5 heeft een cross-linked innerlijke matrix constructie waardoor ze ongelooflijk sterk is. De buizen zijn verbonden aan de romp door middel van een langere buis flens die geeft hem veel beter hechting tussen de buis en romp dan conventionele flenzen. Het eindproduct is een immens sterke romp en buis die voldoet aan de MCA goedkeuring.