Ribcraft 9.0

Ribcraft 9.0
Ribcraft 9.0 is de ideale keuze voor de toegewijde professional, en kan gemakkelijk omgaan met intensief commercieel gebruik.

Ribcraft 9.0 is op maat gemaakt voor uw toepassing, of het nu commercieel, passagiers vervoeren, redding of duiken is. Voortbewogen door een buitenboordmotor of binnenboordmotor geeft ze een sprankelende prestatie en haar gemakkelijke bediening maakt het een genot om aan het roer te staan in elke toestand op zee. Geëxporteerd over de hele wereld om een divers spectrum van exploitanten te bedienen is de Ribcraft 9.0 een beproefde commerciële werknemer.

Het Design
De Ribcraft 9.0 is ontworpen door een toonaangevende ontwerper, de wijlen George Marvin C Eng. m.r.i.n.a. die had de reputatie een van de meest ervaren ontwerper van Ribs in de industrie door middel van zijn werk in de stomingsleer.

Het interieur
Ribcraft 9.0 heeft veel interne dekruimte, met zijn 3.0 meter Breedte is er voldoende ruimte voor tal van passagiers of apparatuur. Er is een scala aanaccessoires die beschikbaar zijn van consoles en stoelen tot aandrijving en vermogen opties, die bij elke specifieke eis kan worden ondergebracht, ongeacht de toepassing.

De Bouw
De Ribcraft 9.0 is een ongelooflijk stere ambachtelijke boot. Haar cross-linked innerlijke matrix zorgt ervoor dat het een boot is met immense kracht en duurzaamheid.

De buizen zijn verbonden aan de romp door middel van een langere buis flens die hem veel betere hechtingtussen buis en de romp geeft dan conventionele flenzen. Het eindproduct is een immens sterke romp en buisdieaan deMCA voldoet.