Ribcraft 12.0

Ribcraft 12.0
Het vlaggenschip van de Ribcraft reeks is de nieuwe Ribcraft 12.0, ze heeft zich naast haar zus de Ribcraft 10.5 ontwikkeld. The Ribcraft 12.0 is een echte offshore boot en heeft een klassieke hoge steile boeg, bolle kromgetrokken diepe V-romp met een royale 3.5 meter breedte. Ze levert een uitstekende prestatie, haar snelle reactievermogen maken haar een genot om aan het roer te staan in elke situatie op zee.

De ontwikkeling van deze nieuwe, grotere Ribcraft modellen is een voortzetting van de gevestigde en zeer succesvolle Ribcraft 9.0 meter serie. De Ribcraft 12.0 is een grote sprong voorwaarts in grootte en mogelijkheden; de toegevoegde interne ruimte stelt haar in staat tot meer variatie in de interne lay-outs en aandrijving die een dubbele diesel jetmotor bevat.

Aandrijfopties
Als complete botenbouwers, kan Ribcraft op maat uw boot aan hoge eisen laten voldoen, hieronder vallen ook het selecteren van aandrijfopties. Onze meest voorkomende opstellingen zijn

– Dubbele of triple buitenboord motoren
– Enkele of dubbele diesel binnenboord jetmotor
– Dubbele diesel binnenboordmotor

Het interieur
Ribcraft 12.0 heeft een groot interne dek, waar veel mensen, apparatuur en configuraties kunnen huisvesten. Neem contact op met Vesters watersport voor gedetailleerde opties en verdere informatie.